Martin Spišák, umeleckým menom Queue je marketingový špecialista v oblasti gastronómie. Napriek ťažkej chorobe (IBD), intenzívne pracoval na projekte, ktorý pomáha pacientom s chronickým autoimunitným ochorením IBD (Crohnová choroba, Ulcerózna kolitída) zorientovať sa vo svete ingrediencií a prípravy jedál, ktoré sú pre ich ochorenie vhodné a prospešné. Vydal kuchársku knihu Zdravo a kreatívne - IBD recepty v podaní modernej gastronómie. K tvorbe tejto knihy prizval mnoho skúsených a známych kuchárov. Onedlho mu vyjde ďalšia kniha pod názvom Zero tolerance, ktorá bude venovaná potravinovým intoleranciám. Aktívne pôsobí profesionálne vo svete fotografie, dizajnu a marketingu, pričom sa špecializuje na segment gastronómia a hotelierstvo. Úzko spolupracuje s kuchárskou elitou, ktorej pomáha s propagáciou a rastom.