Dátum: 30.04.2025
  • Tlačiť stránku
  • Archívny InfoLib
  •  
  •  
  • rss

Spät

Zdravo a kreatívne

26.04.2023
Stretnutie s marketingovým špecialistaom v oblasti gastronómie Martinom Spišákom v Zemplínskej knižnici Gorazda Zvonického v Michalovciach.

Martin Spišák, umeleckým menom Queue je  marketingový špecialista v  oblasti gastronómie. Napriek ťažkej chorobe (IBD), intenzívne pracoval na projekte, ktorý pomáha pacientom s chronickým autoimunitným ochorením IBD (Crohnová choroba, Ulcerózna kolitída) zorientovať sa vo svete ingrediencií a prípravy jedál, ktoré sú pre ich ochorenie vhodné a  prospešné. Vydal kuchársku knihu Zdravo a kreatívne -  IBD recepty v  podaní modernej gastronómie.  K tvorbe  tejto knihy prizval mnoho skúsených a známych kuchárov. Onedlho mu vyjde ďalšia kniha pod názvom Zero tolerance, ktorá bude venovaná potravinovým intoleranciám. Aktívne pôsobí profesionálne vo svete fotografie, dizajnu a marketingu, pričom sa špecializuje na segment gastronómia a hotelierstvo.  Úzko spolupracuje s kuchárskou elitou, ktorej pomáha s propagáciou a rastom.

Informácie pre

Trendy v oblastiach

Prečítajte si

Anketa

Info mailom

Napíšte Vašu e-mailovú adresu a budete dostávať pravidelné správy z InfoLib.

Spät

Naši partneri